sunnuntai 6. lokakuuta 2013

harrastuksen lopettaminen

pitäisköhän mun nyt viimein möläyttää ulos se, joka on kummitellu mun mielessä koko tän syksyn. mä en tiiä, onko tää väliaikasta, vai onko tää oikeesti ihan lopullista. tää harrastus on mun osalta nyt siis suurimmaksiosaksi ohi, ja tää taitaa jäädä blogin viimeseksi postaukseksi pitkiin aikoihin.


miksi?  mulla ei enää huvita, eikä mielikuvitus (kuinkahan monesti kirjotin "mielikuvistus"?) riitä. mielikuvitus on kuihtunut olemattomiin. en osaa ajatella keppihevoselle luonnetta, koska omat jalathan sitä liikutta. mietin yks päivä, että kuinka kummassa mä joskus oon kouluttanu hevosia, treenannu kisoihin ja tipahtanu, kun hevonen on kieltäny? hevonen, jota mun omat jalat liikuttaa ja jonka kaikista tekemisistä päätän mä. keppihevoset on aivan huippu harrastus, en muuta väitäkkään, mutta kun loppuu mielikuvitus, innostus, halu ja huumori tehä tätä niin sillon kai ollaan polun päässä. toki oon saanu pelätä aivan järettömästi, että joku löytää mun blogin, tai muutenvaan saa selville tästä harrastuksesta. kun lopetan keppihevoset ja tän blogin kirjottamisen, voin huoahtaa. voin sanoa kaverille, että hei arvaa mitä, mä harrastin keppihevosia melkein neljä vuotta! ehkä joskus käy niin, että eksyn takasin näihin piireihin ja innostun IRL-puolella, kuka tietää? Foorumilta mua ei saakkaan niin hevillä pois, eli siellä pyörin jatkossakin.

silti ja edelleen, mä rakastan tätä harrastusta ja ihmisiä, joihin oon tutustunu keppihevosten ansiosta, älkää unohtako sitä.Mut voi spotata Helsinkimiitistä 2.11, ja ette arvaa kuinka onnellinen oon kun tapaan uudestaan vanhat tutut, ja tapaan paljon uusia ihmisiä, ja niitä, joiden kanssa oon jutellu facebookissa. luultavasti tuun tunteilemaan siellä ihan helvetisti, varautukaa. miitistä luvassa vkuvapaimottainen postaus sitten.


Maailma on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.
-Muumipappa


ette tiiä kuin kauan mulla kesti tän postauksen kirjottamiseen, ja tavallaan mulla oli itku kurkussa aina välillä. hys ei puhuta siitä.

15 kommenttia:

 1. Voi eiih.... :( Tätä blogia on ollu niin kiva seurata ja kaikkee! Tän blogin kautta sain innostuksen alottaa oman keppariblogin. ;)
  Mutta foorumilta sä ET saa poistua pitkään aikaan, ei forkka olis enää sama paikka ilman pikku-Niittiä! ;))
  -suklaaponi

  VastaaPoista
 2. Voih.... :( No joo en rupea saarnaamaan nyt että "kuinka voi tehdä tämän mulle???? En elä kahta viikkoakaan ilman sun blogia! Älälopetaälälopeta nyyh nyyh nyyh surku parku itkupotkuraivari!" yms, vaan päädyn sanomaan, että hyvä kun olet tehnyt niin kuin olet kokenut asian olevan.

  Eihän sinun kuitenkaan kannata keppistellä vain blogin takia, se ei tuntuisi hyvältä ja siinä miettisi kuitenkin koko ajan että "lopetanko vai enkö lopeta?". Teet vain niin kuin parhaalta tuntuu, lukijat taipuvat sinun tahtoosi... :)

  Minun sivuillani saattaa olla pian sama kohtalo, tai ainakin melkein. Kaverini, jonka kanssa sivuja pidettiin, aikoo ehkä lopettaa keppistelyn tai ainakin sivuille kirjoittamisen, sillä aika tai intokaan ei oikein riitä. Jään siinä sitten yksin sivuja pyörittämään, mutta pärjään kuitenkin ihan hyvin yksin, olen syntynyt pärjäämään :)

  Joka tapauksessa, sen aikaa kun olen blogiasi ja sivujasi seurannut, olen saanut sellaisen käsityksen, että olet oikein hauska tyyppi :D
  tv. Jensku, Kht Mäntypolku

  PS. Poistatko blogisi ja kotisivusi, vai jätätkö ne tänne?

  VastaaPoista
 3. kiitti jensku piitkästä kommentistasi! (--: Sivut jätän, koska URL-toiminta jatkuu vielä, blogikin jää muistoksi, ja vielä miittipostausta luvassa! (:

  VastaaPoista
 4. Voih! Ja uih! Harmin paikka. =(( Mutta oma on päätöksesi ja se meidän pitää hyväksyä. Paras blogi ikinä!♥
  Vielä pitää saada se miitti postaus ainaki ees loppupostaukseksi. Mut oot paras ja sun ponit forever! ♥♥♥ =)

  VastaaPoista
 5. Joskus on lopettettava ja antaa tilaa nuoremmille. :-)

  VastaaPoista
 6. Myytkö sun keppareita kun lopetat keppistelyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällähetkellä tallissa majailee Riimi, Snip, Jami, Pai ja Rage, jotka kaikki on mulle tavalla tai toisella tärkeitä ja rakkaista, eli niitä en myy. Myyntihevosia sensijaan teen vielä, eli kannattaa seurata mun myyntitopaa > http://skh.foorumit.fi/viewtopic.php?f=14&t=4997

   Poista
 7. Paljoko sun tilarit maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset

  1. Siis jos vaikka tilaisin sulta hepan?

   Poista
  2. Missä lukee että teen tilareita? Ei missäään C:

   Poista
  3. Aijaaa ihan niinku tuolla ois lukenut.. :(

   Poista
  4. Tossa lukee tossa ylempänä kun vastasit yhelle toiselle anolle :) Siis siinä lukee että "myyntihevosia sensijaan teen vielä" siinä lukee ns.tilareista.

   Eikun oho, ei ne varmaan ookkaan tilareita :D Sä varmaan teet ite omannäkösen hevosen ja sitten myyt sen :)

   Poista