torstai 17. heinäkuuta 2014

ostoksia ja otus

               
 
Tänään minä shoppailin! Kävin kaikki Kuusamon kolme tilpehöörikauppaa läpi, ja kahdestakymmenestä erosta käteen jäi 10 senttiä. 

Vasemmalla näkyvät muoviset klipsut (3kpl/paketti 1e) ja nimilappujutskat (12kpl/paketti 1e) löysin Jessistä, ja kaksi avainrinkulapussia Tokmannilta (5kpl/pussi 1,45e) Ostin kaikkia monenmonta pakettia varastoon!

Nimilappu-avaimenperät oli tosi kätsiä, tosin tuota paperia en saanut ehjänä ulos :D Tyydyin siis leikkaamaan vahvemmasta pahvista uuden.

Lankakerä 3e, Jessi. Tää on sellasta lankaa jonka todellakin avaan sittekun sitä pääsen johonkin heppaan sörkkäämään, tulee ihanat kiharat! :3
Ah kankaita! Ylimpänä näkyvä ruskea nahka on eiliseltä kirpparikierrokselta, sai siellä aikansa tonkia mutta oli kyllä sen arvoista! Tuosta saa muutamat suitset, maksoin siitä 0,40e. Lisäksi löysin sinistä mokkanahkaa herasilmiin. Valkoinen, superpehmoinen pörrökangas löytyi tänään Tokmannilta, oikeasti siis viltti. (12,50e) Alin viltti on Jyskistä,  oih ihana beige! Se maksoi 3e, tästä saa monenmonta heppaa!


Tässä on issikkaori Otus, viralliselta nimeltään AP Óhagkvæm! Joeyn leirillä tämän tein, kangas ja ihanan pörröinen harjalanka on siis häneltä, valkoinen merkkikangas Maikkenilta ja nahka Mysteriltä! Mä kun en tajunnut omia raahata mukaan, niin sain sitten lainaksi ja säppäsin tällaisen pikkuponin! :3 Suitset sille tein viime yönä Hohtoa katsellessa. Niissä on kolme solkea ja paaljon pikku koristekikkailuja!

Ps, uudistin sivujen ulkoasun ja kasvatusosion kokonaan!3 kommenttia:

  1. Jee mun lempi kepru harrastaja on ns.herännyt henkiin!! :) Talvella luulin jo että tää on sun osalta jo ohi! :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus, tykkään tämmösistä tosi paljon, vähän ostoksia ja uutta heppaa ja varustetta. Sun blogi on tosi kiva muutenkin, jäin lukijaksi! Tää efekti (kuvat haaleita mut kun hiiren törkkää päälle niin värit vahvistuu) mua vaan hieman häiritsee, mutta mitäpä tuosta kun on muuten laatublogi. :)

    VastaaPoista
  3. Kuinkas usein käyt tuolla Kuusamossa? Kun muutan sinne ensi vuonna :D

    VastaaPoista